Onderkin
Weghalen van onderkin, dubbelkin of dubbele kin

Eén verschijnsel, 3 benamingen. Onderkin, dubbelkin en dubble kin zijn veel voorkomende benamingen voor vetophoping onder de kin. Een hardnekkig probleem waar veel Nederlanders last van hebben. Het lichaam heeft de onderkin als één van de favoriete plekken om overtollig vet op te slaan. De ‘dubbele kin’ is naast de behandeling van de buik één van de meest populaire behandelingen onder mannen.

 

Gelukkig is er een mogelijkheid om af te rekenen met de onderkin. Zonder operatie, zonder chirurgische onderkin correctie.

Alternatief voor Lipolyse

 

CoolSculpting is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld lipolyse behandeling van de onderkin. Belangrijke voordelen zijn dat er geen zwellingen optreden en dat er geen injecties bij komen kijken. Bij CoolSculpting worden de vetcellen van een dubbelkin gericht aangepakt en bevroren. Het lichaam voert de vetcellen vervolgens op natuurlijke wijze af. Het CoolSculpting apparaat zorgt voor zeer gerichte koeling en behandeling van de dubbelkin. Zonder operatie kun je dus de onderkin wegwerken! Het resultaat? Dat laat enkele weken op zich wachten vanwege het natuurlijke proces. Maar het resultaat is het wachten zeker waard!

 

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patient

Reken af met je dubbele kin!

Last van een dubbele kin of onderkin? Ben je het zat? Grijp dan in! Een onderkin correctie zonder operatie: het kan met CoolSculpting. De CoolMini is het apparaat wat er voor gaat zorgen dat het vet van de onderkin verdwijnt als sneeuw voor de zon. Met een enkele behandeling kan een vetreductie van maar liefst 25%* worden bereikt!

 

Plan een vrijblijvend kennismakingsconsult. We bespreken dan de mogelijkheden en het behandelplan!

 

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

 

Mannenborst
Reken af met mannenborsten

Mannenborsten, manboobs en moobs. Het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde probleem: Gyneacomastie, ofwel borstvorming bij mannen.

 

Het ontstaan van mannenborsten wordt toegeschreven aan verschillende oorzaken. Bij het ontstaan van ‘moobs’ op jonge leeftijd wordt vaak de relatie gelegd met overgewicht en/of gebrek aan beweging. Ook wordt een lage testosteronwaarde als mogelijke oorzaak genoemd. Zaken als veel stress of overmatig alcoholgebruik kunnen een slechte invloed hebben op je testosteronwaarde. In sommige gevallen worden mannen

borsten veroorzaakt door een ziekte of afwijking.

CoolSculpting tegen mannenborsten

Met CoolSculpting behandelen we heel gericht de vetcellen in de borststreek. Zo zorgen we voor echte verkleining van de mannenborsten zodat je een stuk zelfverzekerder door het leven kunt gaan! Zo behandelen we gynaecomastie zonder operatie.

Na behandeling kun je gewoon je dagritme weer oppakken. Het effect zal in de loop van een aantal weken steeds zichtbaarder worden.

Maak snel een afspraak voor een kosteloos intakeconsult.
We kijken dan naar de mogelijkheden voor behandeling, beantwoorden je vragen
en maken de kosten voor behandeling inzichtelijk.

Taille
Lukt het afvallen op je heupen niet?

Heupen zijn een plek waar veel mensen wat vet kwijt willen raken. Afvallen op je heupen is echter niet zo eenvoudig. De heupen lijken, vooral bij vrouwen, wel de meest favoriete plek van het lichaam om vet op te slaan. En dat raak je niet zomaar kwijt.

 

In onze CoolSculpting klinieken komen we regelmatig situaties tegen waarbij mensen ontzettend hun best doen om vet op de heupen te verliezen. Trainen, bewust eten… soms lijkt niets te helpen. Zeker voor die mensen is het fijn om te weten dat er CoolSculpting is. Een FDA goedgekeurde, bewezen effectieve methode om vet kwijt te raken. Ook op de moeilijkste plekken!

 

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patient

Slankere heupen in 35 minuten

Uren trainen, maanden letten op je voeding. Soms kan het makkelijker en sneller. CoolSculpting stelt je in staat om in een behandeling van 35 minuten vet te verliezen. Het behandelde deel van je lichaam verliest in één behandeling vaak 20-25% vet*. Afhankelijk van de persoon is het mogelijk om meer effect te bereiken door het doen van vervolgbehandelingen.

Plan een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsconsult.
We overtuigen je graag van de mogelijkheden en resultaten.

Love handles
Love handles wegwerken?

Love handles worden ook wel ‘zwembandjes’ genoemd. Je kunt proberen je love handles weg te werken door goede voeding en training, maar vaak geeft dat nog niet het optimale resultaat. En bovendien kost het vaak veel tijd en inspanning om resultaat te boeken. Gelukkig is er CoolSculpting. Een revolutionaire behandelmethode waarbij we dit probleem voor jou aanpakken. En dat in slechts 35 minuten per behandelzone, zonder dat er een operatie aan te pas komt.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Plan dan een kosteloos kennismakingsconsult in. We kijken naar de mogelijkheden en het behandelplan. Zo schetsen we vooraf een duidelijk en realistisch beeld over de aanpak en kosten.

 

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patient

Love handles:
wat zijn het, hoe ontstaan ze?

Love handles zijn vetrollen net boven je heupen. Love handles vallen behoorlijk op, omdat ze vaak iets over je broek vallen. Daarom worden ze ook wel zwembandjes genoemd. Ze ontstaan door vetophoping. De taille, buik en heupen zijn daarbij vaak de eerste plaatsen waar het vet wordt opgeslagen.

Nadat je love handles zijn behandeld, gaat het lichaam aan het werk. Het duurt daarom even voordat de effecten optimaal zichtbaar zijn, het effect is het wachten echter wel waard. Voor vetbevriezing kan 20-25% vet worden verwijderd in het behandelgebied. En het mooiste?

Die vetcellen komen niet meer terug!

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Die vetcellen komen niet meer terug!