Hamsterwangen
Hamsterwangen verwijderen

 

Heb je last van hangende mondhoeken, beter bekend als hamsterwangen? Gelukkig is er wat aan te doen!

Hamsterwangen zijn een gevolg van het ouder worden. Naarmate de jaren tellen, wordt de huid slapper. Bij hamsterwangen verslapt de huid rondom mondhoeken / wangen en gaat deze hangen. Het gevolg hiervan is vaak een onregelmatige, slappe kaaklijn.

Het kan echt anders!

In de traditionele cosmetische chirurgie wordt vaak een traditionele facelift of liposculpture ingezet om hamsterwangen te corrigeren. Ook nemen fillers en injectbales toe in populariteit. Het kan echter anders!

Ulthera Ultrasound Facelifting is een revolutionaire techniek. De behandeling werkt met ultrasoon geluid en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. Het gevolg? Een stevigere huid, strakkere kaaklijn en correctie van hamsterwangen. Maar dan zonder verdoving, zonder operatie, zonder naalden en zonder hersteltijd.

Plan dan een kosteloos kennismakingsconsult. We bekijken dan de mogelijkheden en geven graag antwoord op je vragen!

Pigmentvlekken
Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verwijderen

Pigment kleurt onze huid bruin en beschermt ons tegen de zon. Niet altijd wordt dit pigment echter netjes verdeeld. Zo ontstaan pigmentvlekken, bijvoorbeeld in de vorm van sproetjes of ouderdomsvlekken. Veel mensen vinden deze pigmentvlekken niet zo mooi – en daar hebben wij een prachtige oplossing voor.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patient

Snel en pijnloos Pigmentvlekken verwijderen

Met behulp van de ClearLift laserbehandelingen verwijderen we ouderdomsvlekken / pigmentvlekken efficiënt en pijnloos. ClearLift is een beproefde en FDA goedgekeurde methode om pigmentvlekken te verwijderen. De behandeling is non-ablatief, wat betekent dat de opperhuid niet wordt beschadigd.

Ook geschikt voor donkere huid

Het verwijderen van pigmentvlekken wordt vaak afgeraden voor mensen met een donkere huid. Reden is vaak omdat door het verwijderen van pigmentvlekken het contrastverschil groter wordt dan met pigmentvlekken. Met de unieke ClearLift methode is het echter ook mogelijk om pigmentvlekken op een donkere huid te behandelen.

Rimpels
Rimpels verwijderen?
Ontdek ClearLift!

Rimpels. Je ontkomt er bij het ouder worden eigenlijk niet aan. Het proces van huidveroudering zorgt voor een minder elastische huid. Gelukkig is daar wat aan te doen – zonder dat je hiervoor jarenlang met zalfjes moet smeren. Rimpels verwijderen doen we met de lasertechnologie van ClearLift: snel, effectief en pijnloos.

Snel en pijnloos rimpels verwijderen

Rimpels en fijne lijntjes kunnen we aanpakken met geavanceerde lasertechnologie.

De ClearLift behandeling is zo’n technologie. Naalden en messen komen niet te pas aan deze behandeling. De Alma Laser ClearLift technologie is ook nog eens non-ablatief. Dat wil zeggen dat de opperhuid niet wordt beschadigd.

De behandeling stimuleert aanmaak van collageen tot in de lederhuid. De nieuwe huidcellen die hierbij ontstaan, zorgen voor een strakkere, stevigere huid die er jonger uitziet.


Rimpelverwijdering:
Behandelgebieden

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Het zal je dan ook niet verbazen dat rimpels op meerdere plekken kunnen ontstaan. Gelukkig kunnen rimpels ook verwijderd worden op verschillende plaatsen.

 

De ClearLift methode is vooral geschikt voor handen, hals en decolleté. Bij het behandelen van rimpels rondom het decolleté kan is sommige gevallen worden gekozen voor de Ulthera behandelmethode. Tijdens de kosteloze intake kijken we naar de voor jou best passende methode.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt